Hallo Ouders,

Ik ben Tamara, 31 jaar en woon met mijn 3 konijnen in Etten-Leur.
In 2009 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk, niveau 4 afgerond. En in 2013 heb ik de PABO afgerond. Daarna heb ik nog mijn EHBO diploma gehaald.
Vanaf juli 2015 ben ik aan de slag gegaan als gastouder in Etten-Leur (bij mij thuis).
Er is voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen. Ik heb heel veel (voor)leesboekjes in huis. Als gastouder ben ik ook lid van de bibliotheek in Etten-Leur. Ieder thema leen ik weer nieuwe boekjes die aansluiten bij het thema. Er is voldoende speelgoed aanwezig voor iedere leeftijd. Ook ben ik als gastouder lid van de speel-o-theek in Etten-Leur. Zo kunnen we samen met de kinderen ook steeds iets anders lenen om mee te spelen. De kinderen kunnen in een aparte ruimte slapen in goedgekeurde kinderopvangbedden. Buiten heb ik een afgesloten tuin met hek/muur. En in mijn wijk zijn voldoende speelveldjes en ook de grote speeltuin “Hoge Neer”.
Ik vind het leuk om met kinderen (leerzame) spelletjes te doen. Veel buiten spelen/wandelen vind ik ook belangrijk.
Vanaf september 2019 ben ik begonnen met de opleiding, toegepaste psychologie. Dit om mij nog meer te ontwikkelen met betrekking tot hoe mensen in elkaar steken. In mijn werk als gastouder kan ik hierdoor nog beter aansluiten bij de behoeften van de kinderen.
Bent u op zoek naar een flexibele gastouder in Etten-Leur met veel ervaring in de kinderenopvang? Dan ben ik de gastouder die u zoekt!