Nieuw in Etten-Leur: Thuiscrèche het Speelhuis

Beste (toekomstige) ouder(s),

Allereerst wil ik me graag aan u voorstellen en u kennis laten maken met mijn thuiscrèche. Hopelijk bent u na het lezen van dit stukje ervan overtuigt dat Thuiscrèche het speelhuis de meest geschikte opvang biedt voor uw kind(deren).

Mijn naam is Manon Stoffelen-de Bruijn (1990). Ik woon samen met mijn partner Maikel en mijn twee kinderen Mirthe (2015) en Menno (2018). Eerst werkte ik in een kinderdagverblijf, daarna als nanny bij een gezin in huis en in 2013 ben ik aan de slag gegaan als gastouder in mijn eigen huis. Met mijn jarenlange ervaring (ruim 9 jaar) en enthousiasme kan ik u verzekeren dat uw kind(eren) het prima naar  zijn/haar zin zal hebben bij mij thuis. Vanzelfsprekend ben ik in het bezit van een diploma pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 en een certificaat baby en kinder-EHBO.

Ik werk het liefst met kinderen van 0 t/m 4 jaar. Dit is erg leuk omdat je zo met allerlei leeftijden krijgt te maken en de daarbij horende fases en ontwikkelingen van de kinderen. De basis behoeftes van de kinderen staan bij mij voorop (eten, drinken, slapen en contact). We doen dit door samen plezier te maken en om zodoende een fijne tijd te hebben. Kinderen leren en ontwikkelen zich door te spelen is mijn ervaring. Dit is mede de reden dat ik voor de naam: ‘Thuiscrèche het speelhuis’ heb gekozen.

Thuiscrèche het speelhuis bestaat uit een aparte speelruimte, de beneden verdieping, slaapkamers boven en een ruime kind vriendelijke tuin.

De speelruimte is een speelparadijs voor de kinderen en heeft voor iedere leeftijd wat leuks, zoals: speelkeuken, tipi, blokken, puzzels, knuffels, tafeltje met stoelen, verkleed kleren enzovoorts.

De beneden verdieping word gebruikt om ook te spelen, te eten, naar de wc te gaan en om de kinderen te brengen/ophalen.

De slaapkamers boven hier slapen de kinderen meestal alleen op een kamer.

De tuin bestaat ook uit allerlei speel mogelijkheden zoals: glijbaan, trampoline (met net), speelhuis, fietsjes, stukje kunstgras en genoeg ruimte om rond te kunnen fietsen of lopen.

De openingstijden van mijn opvang locatie  zijn op:

maandag          van 7.00 tot 18.00

dinsdag             van 7.00 tot 18.00

woensdag          dicht

donderdag         van 7.00 tot 18.00

vrijdag               van 7.00 tot 18.00

In goed overleg zijn er ook andere begin of eindtijden bespreekbaar.

U vind mij op de De Bruijnstraat 23 te Etten-Leur

@mail adres: hetspeelhuis@steentje.info