Update 6/7/2020

Inmiddels draait alles alweer een tijdje in onze kinderopvang zoals u van ons gewend bent. We vragen u nogmaals om nog wel de 1,5 meter afstand regel na te leven.

Onderwijs en kinderopvang
Scholen in het basisonderwijs, inclusief het speciaal (basis)onderwijs, de dag- en gastouderopvang openende op 11 mei 2020 hun deuren.
Basisscholen in het primair onderwijs zijn dan ook weer vol in bedrijf.
Ouders wordt wel gevraagd kinderen zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar school of opvang te brengen om zo het openbaar vervoer te ontlasten.

Oudere berichten met betrekking tot de betaling van de kinderopvang toeslag.

De rijksoverheid heeft besloten om de betalingen via de SVB (Sociale verzekeringsbank) te laten lopen. De Belastingdienst/Toeslagen geeft de hoogte van het bedrag en betaalgegevens door aan de Sociale Verzekeringsbank (SVB). De SVB keert het bedrag rechtstreeks uit aan de ouders en stuurt hen een brief met een berekening van de vergoeding.

Zie de volledige tekst via de link:

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/04/17/vergoeding-eigen-bijdrage-kinderopvang-deze-zomer-op-rekening-ouders

Tip: Houdt u vooral ook de website van de rijksoverheid in de gaten voor de officiƫle berichtgeving.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-kinderopvang/ouders

Met vriendelijke groet,

Cynthia van Leeuwen

Kinderopvang via Steentje

Spoorlaan 167

4872XM Etten-Leur

gastouder
gastouder
gastouder